logo1logo2
logo


Mølledamsvej 9A
3460 Birkerød
Tlf. 40776679

snabela


Hent elektronisk visitkort

Køkken

køkken

I ovenstående tilfælde installerede vi et komplet køkken med alt hvad der tilhører, lys, stikkontakter, opvaskemaskine, Quooker(Den kogende vandhane), indbygningsovn, kogeplader og emhætte.

Tv installation

tv1

I ovenstående tilfælde ønskede kunden blot at få hængt sit nye fladskærms tv op på væggen og få orden på kabelrodet mellem fjernsyn, DVD, Blue-ray afspiller, forstærker, spillekonsol etc. Det er først færdigt arbejde ved den nye fladskærm, når der er styr på ledningerne. Ingen opgave er for stor - eller i dette tilfælde for lille

Stue

stue

I ovenstående tilfælde er det en dagligstue der får den helt store tur. Installationen blev lavet med intelligent materiel, således at man kunne styre de enkelte stikkontakter rundt i lokalet separat. Dette ønskede kunden for at have muligheden for at tænde og slukke sine gulv- og bordlamper på samme kontakt som det almindelige loftlys. Installationen blev udført med en kombination af IHC Control og IHC Wireless, som er trådløse tænd/sluk kontakter. Trådløse kontakter betyder færre kabler i væggene, og dermed mindre genopbygningsarbejde.

Butikker

butik

Ovenstående er blot en af de mange butikker vi har bygget rundt om i hele Danmark. Vi ved hvor stor betydning belysningen har for at sælge en vare effektivt. Vi kan komme med belysningsforslag og dimensionering til enhver opgave, både med traditionelle belysningsformer, samt de "nye" LED typer. I ovenstående butik er effektbelysningen for eksempel udelukkende bygget op omkring LED belysning, mens den generelle butiksbelysning konstrueres med konventionelle belysningskilder.